Tiramisu reţetă originala, cu rom si frisca, este o prajitura rapida delicioasa. Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf.
Tiramisu reţetă originala, cu rom si frisca, este o prajitura rapida delicioasa. Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf, pana isi schimba culoarea si creste in volum. Apoi incorporam treptat cu o spatula branza mascarpone. Separat mixam frisca pana devine tare si o adaugam cu miscari usoare la crema mascarpone.
Cafeaua o amestecam cu romul, o turnam intr-un vas incapator si incepem sa insiropam piscoturile una cate una. Intr-o tava asezam piscoturile una langa alta, iar dupa ce am format primul rand, punem un strat de crema, pudram cu cacao si continuam acest procedeu pana se termina piscoturile. Deasupra va ramane crema pe care o pudram cu cacao.
Reteta de tiramisu a fost propusa de blogul culinar Delicious Flavours.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii