Tiramisu reţetă clasica

Tiramisu reţetă clasica Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub fo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. de brinza mascarpone
  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar pudra
  • o cutie de piscoturi de sampanie
  • 30 cl de cafea foarte tare
  • o lingura de cacao pudra

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de biscuiti stropiti cu cafea, un al doilea strat de crema etc

Se Baga apoi prajitura la frigider si las-o la rece cel putin 3 ore;
Se serveste rece, pudrata cu cacao

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)

Dragii mei, de mult timp nu am mai facut fursecuri si m-am gandit sa va arat o reteta de fursecuri americane cu ciocolata sau...

Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca