Trufe

Se freaca bine zaharul cu untul si galbenusul crud, se adauga o lingura de esenta de cafea naturala foarte concentrata si bine strecurata, apoi cele t

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura esenta de cafea rece
  • 1 galbenus de ou crud
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri rascoapte date prin sita
  • cacao

Mod de preparare

Se freaca bine zaharul cu untul si galbenusul crud, se adauga o lingura de esenta de cafea naturala foarte concentrata si bine strecurata, apoi cele trei galbenusuri rascoapte. Se amesteca totul foarte bine. Se pune pe o farfurie cacao si se tavalesc prin ea cocoloase luate cu lingurita din compozitie. Se asaza cocoloasele in forme speciale de hirtie. Se pot aseza si pe o farfurie cu ciocolata granulata

Se pastreaza la rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot

Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca