Trufe cu ciocolata

Se freaca galbenusul crud cu zaharul pina ce se face ca o crema, adaugind cite un pic de esenta de cafea rece si bine strecurata. Separat, se freaca u

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • 250 gr. zahar pudra
  • 250 gr. unt
  • 1 lingurita esenta de cafea naturala
  • ciocolata granulata sau cacao

Mod de preparare

Se freaca galbenusul crud cu zaharul pina ce se face ca o crema, adaugind cite un pic de esenta de cafea rece si bine strecurata. Separat, se freaca untul pina se face ca o spuma si se adauga in el treptat crema de cafea. Cind totul este bine frecat, se ia cu lingurita din compozitie si se fac bulgarasi mici care se tavalesc in ciocolata granulata sau cacao. Se asaza in forme de hirtie sau pe o farfurie presarata cu cacao sau cafea. Se pastreaza la rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta dobrogeana

Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...

Aperitiv placinta dobrogeana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca