Turta dulce

Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280 g faina
  • 180 g zahar pudra
  • 1 lingura miere
  • 2 oua
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2-3 cuisoare

Mod de preparare

Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore.

Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm si il decupam in diferite forme. Acestea se aseaza intr-o tava unsa, presarata cu faina. Se dau deasupra cu galbenus de ou si se coc la foc mediu.
Alte retete recomandate:

Pandispan visine

Rulada

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...