Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm s
Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore.
Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm si il decupam in diferite forme. Acestea se aseaza intr-o tava unsa, presarata cu faina. Se dau deasupra cu galbenus de ou si se coc la foc mediu.
Alte retete recomandate:
Pandispan visine
Rulada
Ador nectarinele/piersicile, se afla printre fructele mele preferate. Si cum este sezonul lor, nu am putut sa ma abtin sa nu...
Prajitura cu nectarine (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura