Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm s
Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore.
Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm si il decupam in diferite forme. Acestea se aseaza intr-o tava unsa, presarata cu faina. Se dau deasupra cu galbenus de ou si se coc la foc mediu.
Alte retete recomandate:
Pandispan visine
Rulada
Un desert foarte bun si care se prepara foarte rapid ! Daca aveti resturi de cozonac aceasta budinca este ideala .Mi-a placut...
Budinca de cozonac cu sos de vanilie si AmarettoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.