Birchermuesli

Birchermuesli

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g fulgi de ovaz
  • 2 lamai (sucul)
  • 230 ml apa
  • 2 mere verzi acrisoare (tip Granny Smith)
  • 470 ml de iaurt simplu
  • 6 linguri de miere lichida
  • 4 linguri de alune prajite macinate

Mod de preparare

Se amesteca fulgii de ovaz cu apa si sucul de lamaie si se lasa peste noapte, intr-un borcan acoperit, sa se patrunda.

A doua zi, se rad merele si se amesteca cu fulgii inmuiati, mierea, alunele si iaurtul. Se decoreaza cu fructe proaspete sau uscate.


Birchermuesli se serveste la micul dejun.
Sursa acestei retete este blogul culinar In jurul mesei.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa