Dulce din fulgi de orez

1 margarina, 3 linguri miere de albine si 250 g zahar se topesc impreuna la foc mic. Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 3 linguri miere de albine
  • 250 g zahar
  • nuca taiata
  • 3 linguri cacao
  • 50 ml rom
  • vanilie
  • 1 pachet fulgi de orez

Mod de preparare

1 margarina, 3 linguri miere de albine si 250 g zahar se topesc impreuna la foc mic.

Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul si vanilia.

La urma se adauga si un pachet de fulgi de orez. Se omogenizeaza pe foc, se toarna intr-un vas emailat sau de sticla. Se lasa la rece sa se intareasca si se taie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale

Anul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu...

Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca