1 margarina, 3 linguri miere de albine si 250 g zahar se topesc impreuna la foc mic. Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul
1 margarina, 3 linguri miere de albine si 250 g zahar se topesc impreuna la foc mic.
Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul si vanilia.
La urma se adauga si un pachet de fulgi de orez. Se omogenizeaza pe foc, se toarna intr-un vas emailat sau de sticla. Se lasa la rece sa se intareasca si se taie.
Anul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu...
Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj