Foi cu miere de albine cu diverse creme

Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g miere de albine
  • 250 g zahar
  • 250 g margarina
  • 5 linguri de smantana
  • o lingurita de amoniac
  • o lingurita de bicarbonat
  • sare
  • mirodenii
  • si faina cat cuprinde
  • Crema I:
  • 400 g nuca macinata
  • 400 g zahar si
  • 100 g apa
  • 250 g unt
  • Crema II:
  • 500 ml de lapte
  • 2 pachete de budinca de fructe
  • 250 g unt

Mod de preparare

Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme, aluatul se lasa sa stea o zi pana la copt. Crema I - 400 g nuca macinata, 400 g zahar si 100 g apa, 250 g unt. Din apa si zahar se face un sirop, apoi se opareste nuca, dupa care se freaca untul spuma si se amesteca cu nuca inmuiata, iar la final, se umplu foile.
Crema II – in 500 ml de lapte se fierb 2 pachete de budinca de fructe si se lasa la racit. Separat, se freaca 250 g unt spuma si se amesteca cu budinca si cu esenta. La sfarsit, se umplu foile.


Foile cu miere de albine cu diverse creme se servesc umplute cu crema.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca