Reteta dietetica. Este perfect pentru mic dejunul unei zile de vara, racoros si foarte gustos.
Se curăță tulpinile de rubarbă și se taie în bucăți de 2 cm. Se pun într-o cratiță pe foc, împreună cu zeama de lămâie, 2 linguri de miere, 1/2 lingură ghimbir ras și un praf de sare. Se lasă pe foc 10 min, amestecand din când în când ca sa nu se prindă. Când a devenit un piure, se pune intr-un castron si se lasă să se răcească.
Intre timp, se pregătește topingul de semințe astfel: se amesteca nucile cu migdalele, semințele, fulgii de cocos, ghimbirul, mierea, uleiul topit de cocos, un praf de sare și scorțișoara sI se întinde uniform intr-o tava care se da la cuptorul încălzit in prealabil la 170°C, timp de 10 min. Când piureul de rubarbă s-a răcit, îl amestecam cu iaurtul, iar deasupra punem semințele. Pofta buna !
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii