Un desert gustos si sanatos cu fructe de toamna aromate. Gutuile aveam de gand sa le umplu cu un amestec de nuci, migdale si fulgi de cocos dar fiindca gutuile mele au avut locatari a trebuit sa le tai felii. Este un desert potrivit pentru serile reci de toamna in care vrei sa simti un miros imbietor.
Gutuile le-am spalat bine de tot si le-am curatat de coaja si de seminte. Le-am taiat in felii si le-am asezat intr-un vas care poate fi pus in cuptor. Deasupra am pus unt taiat bucatele, nu mult. Am presarat scotisoara, nucile si migdalele. Punem vasul in cuptorul incalzit la 180 grade pana se inmoaie merele (aprox 15 minute). Serviti cald sau rece cu o lingura de mascarpone si miere.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaCand va saturati de chiftelutele clasice din carne de porc, vita sau pui, va propun sa le faceti si pe acestea din somon....
Chiftelute din somonSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii