Tarta de dimineata

Se taie chiflele graham in doua si se pun la prajit. Se ung cu unt sau margarina si se adauga cate o lingurita de miere care se intinde bine cu ajutor

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 chifle graham
  • 4 lingurite unt sau margarina
  • 4 lingurite rase de miere

Mod de preparare

Se taie chiflele graham in doua si se pun la prajit. Se ung cu unt sau margarina si se adauga cate o lingurita de miere care se intinde bine cu ajutorul cutitului.
Se serveste cu lapte cald!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv saratele

Aperitiv saratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca