Se amesteca faina cu scortisoara si bicarbonatul si se introduce in miere zaharul ars, laptele si smintina. Se bat galbenusurile si se amesteca totul
Se amesteca faina cu scortisoara si bicarbonatul si se introduce in miere zaharul ars, laptele si smintina. Se bat galbenusurile si se amesteca totul foarte bine. Se adauga faina si se framinata bine aluatul. Se decupeaza aluatul in forme ce se pun in tavi in prealabil unse cu unt si pudrate cu faina. Se coc apoi in cuptor.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa