Mierea se topeste la foc mic si se lasa sa se raceasca un pic. Galbenusurile se freaca cu zaharul pe baie de apa, dupa care se adauga mierea, uleiul,
Mierea se topeste la foc mic si se lasa sa se raceasca un pic. Galbenusurile se freaca cu zaharul pe baie de apa, dupa care se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul, mirodeniile, albusurile batute spuma cu o lingura de zahar, faina si la urma nucile taiate. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hirtie unsa bine, iar deasupra se aseaza rahatul taiat si dat prin faina, presindu-l putin sa intre in turta. Se coace la foc domol, 35-40 minute.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti