Se amesteca faina cu laptele, ouale, zaharul, uleiul, mierea incalzita, scortisoara, cuisoarele si sarea. Se adauga praful de copt stins cu zeama de l
Se amesteca faina cu laptele, ouale, zaharul, uleiul, mierea incalzita, scortisoara, cuisoarele si sarea. Se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, stafidele oparite si nucile taiate cu cutitul. Se amesteca bine si se toarna compozitia obtinuta intr-o tava mare, unsa si tapetata cu unt si faina. Se coace la foc potrivit si se taie felii subtiri.
Se serveste langa ceai.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Fursecuri de Craciun
Tiramisu
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti