Se amesteca mierea cu zaharul si cu scortisoara pina avem o masa cremoasa. Se adauga citronada, oranjada si apa si se mai amesteca citeva minute. Se p
Se amesteca mierea cu zaharul si cu scortisoara pina avem o masa cremoasa. Se adauga citronada, oranjada si apa si se mai amesteca citeva minute. Se pune faina si praf de copt si se toarna compozitia in tava tapetata cu hirtie de copt.se coace 25-30 min la foc potrivit. Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna peste prajitura racita putin. Se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Se taie patrate de marime potrivita.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti