Ranjet de mar

Marul taiat in acest fel il puteti folosi pentru a orna prajiturile sau salatele pentru Halloween. De asemenea e o metoda buna pentru a convinge copii sa manance fructe.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar
  • 2-3 migdale

Mod de preparare

Marul taiat in acest fel il puteti folosi pentru a orna prajiturile sau salatele pentru Halloween. De asemenea e o metoda buna pentru a convinge copii sa manance fructe.Se taie o felie de mar mai mare si se face o taietura in mijloc. Migdalele se rup pentru a deveni dinti sau colti. Se pot folosi si felii de migdale din comert, eu nu am avut si oricum imi place mult look-ul acesta cu dinti stricati si neuniformi. Se aranjeaza dintii si sunt gata ptr masa de Halloween.


Daca sunt tinute mai mult timp, merele se pot stropi cu suc de lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...