Salam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Rupem biscuitii bucatele iar rahatul il taiem cubulete.
Punem intr-un vas pe foc laptele,rahatul si ciocolata si lasam sa dea 2-3 clocote. Dam deoparte si adaugam cacao amestecata cu zaharul,untul si esenta de rom.
Amestecam sa se topeasca untul si zaharul,lasam sa se racoreasca compozitia si o turnam peste biscuiti si nuca macinata.Amestecam pana sosul de cacao cuprinde toti biscuitii.
Intindem pe masa folie alimentara,impartim compozitia in trei si formam suluri pe care le impachetam strans. Desfacem folia si presaram "salamul "cu nuca de cocos., Il impachetam din nou si il dam la frigider pentru 3-4 ore. Il feliem inainte de servire. Pofta mare!
O mancare usoara si aromata facuta cu biban in cuptor, impachetat in hartie de copt. Pentru aceasta Reteta de...
Reteta de peste pe pat de legume in papilloteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj