Mere umplute cu branza

Un desert cald ca sa ne incalzeasca serile reci

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • 100 g branza de vaci
  • 2 linguri zahar
  • stafide
  • merisoare
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • nuca tocata

Mod de preparare

Merele le spalam, le stergem si cu ajutorul cutitului scobim miezul.

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu nuca, stafide, merisoare, zaharul, coaja de portocala si esenta de vanilie dupa gust, adaugam miezul de la mere dat prin razatoare.

Amestecam pana ce se omogenizeaza dupa care umplem merele, adaugam nuca toacata deasupra.

Dam la cuptor cca 10-15 min pana ce se inmoaie merele.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite cu ricotta si ton

Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...

Clatite cu ricotta si ton
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca