Salata Ivi

Se taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete. Se taie cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele g

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 2 felii pepene rosu
  • 2 piersici mari
  • 2 ciorchini de struguri de culori diferite
  • 1 banana
  • stafide sau nuca
  • 50 ml coniac

Mod de preparare

Se taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete.

Se taie cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele galben, cel rosu, piersicile si boabele de struguri. Peste acest amestec de fructe se toarna 50 ml coniac si se amesteca bine. Se adauga stafidele sau nuca.

Compozitia se pune in cele doua coji de pepene galben din care ati scos miezul. Se orneaza cu felii de banana. Se lasa la frigider cateva ore ianinte de a se consuma
Se servesc direct din coaja de pepene galben.

Pentru o masa mai eleganta se pune in cupe, se amesteca cu inghetata si se adauga frisca deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca