Se framanta laptele praf cu margarina pana nu mai sunt cocolosi. Se imparte in doua parti egale. Intr-o jumatate se pune...
Ciocolata alb-negruSe taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se...
Supa crema de dovlecelSe fierbe bucata de carne intreaga. Dupa ce e bine fiarta se taie fasii subtiri. Intr-o cratita cu ulei(cam de un deget) se...
Friptura de vitel cu sos vanatorescSe prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare. Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se...
Clatite cu patru feluri de branzaSe strivesc cateii de usturoi si se freaca bine cu putina sare si patrujelul taiat marunt. Se amesteca cu smantana.
Mujdei cu smantanaIntr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute)....
Cus-CusSe prepara maioneza dintr-un ou, 1 lingurita mustar si ulei si la sfarsit eventual se adauga o lingura de smantana. Porumbul...
Porumb cu maionezaSe taie carnea cubulete si se prajeste putin in ulei, condimentandu-se cu sare si piper. Se adauga o jumatate cana de apa, 5...
Friptura de porc inabusitaSe incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa...
Macaroane cu vegetaSe fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si...
Budinca de macaroaneSe taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete. Se taie cubulete si pepenele rosu si...
Salata IviSe bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta. Peste fiecare bucata se pune cate un...
Cordon haiducescSe bat bine cele doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte cu sare si mult piper. Se aseaza deasupra cate o...
Rulou de vita cu cascaval si legume in crusta de nucaSe fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu...
Conopida la cuptorBucatile de piept de pui batute se condimenteaza pe o parte cu putina sare si oregano. Se pune in fiecare o bucata de banana...
Piept de pui cu bananeRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineCred că mai simplu de așa nu se poate. O rețetă ideală pentru un bărbat adevărat ;) Costițe prăjite;) foarte...
Costițe prăjiteDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa