Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare. Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia cel
Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare.
Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia celor patru feluri de branza nu conteaza, se pun dupa preferinte (se pot folosi resturile din frigider).
Intr-un vas rezistent la caldura se pun in straturi succesive clatitele si amestecul de branza, deasupra sa ramana o clatita.
Se baga in cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 15 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii