Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare. Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia cel
Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare.
Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia celor patru feluri de branza nu conteaza, se pun dupa preferinte (se pot folosi resturile din frigider).
Intr-un vas rezistent la caldura se pun in straturi succesive clatitele si amestecul de branza, deasupra sa ramana o clatita.
Se baga in cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 15 minute.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii