Se bat bine cele doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte cu sare si mult piper. Se aseaza deasupra cate o bucata de cascaval si ca
Se bat bine cele doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte cu sare si mult piper. Se aseaza deasupra cate o bucata de cascaval si cate doua linguri din amestecul de legume(amestecul se poate completa cu orice legume duap cum va place) dupa care se ruleaza, obtinandu-se doua rulouri care se dau prin ou batut si nuca macinata. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi natur sau cartofi prajiti cu cascaval.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii