Se taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete. Se taie cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele g
Se taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete.
Se taie cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele galben, cel rosu, piersicile si boabele de struguri. Peste acest amestec de fructe se toarna 50 ml coniac si se amesteca bine. Se adauga stafidele sau nuca.
Compozitia se pune in cele doua coji de pepene galben din care ati scos miezul. Se orneaza cu felii de banana. Se lasa la frigider cateva ore ianinte de a se consuma
Se servesc direct din coaja de pepene galben.
Pentru o masa mai eleganta se pune in cupe, se amesteca cu inghetata si se adauga frisca deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii