Cus-Cus

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute). Se adauga 2 cani cu apa si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de cus-cus
  • o lingura de vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute). Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.
Cu friptura de pui la cuptor sau pe abur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Capsuni la borcan
1
Conserve de iarna

Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...

Capsuni la borcan
Sos de ceapa
2
Sosuri rosii

Sos de ceapa

Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu...

Sos de ceapa
Sos de ou
3
Sosuri reci

Sos de ou

Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos...

Sos de ou
Prajitura Carnaval
4
Prajituri

Prajitura Carnaval

Aceasta prajitura este delicioasa, perfecta pentru sezonul acesta si numai buna pentru o cina impreuna cu cei dragi! :)...

Prajitura Carnaval
Telina cu maioneza
5
Aperitive cu oua

Telina cu maioneza

Telina curatata se rade prin razatoarea mica, iar merele decojite se rad cu razatoarea mare, stropindu-se cu zeama de lamaie...

Telina cu maioneza
Parteneri
Peste in crusta de sare aromata
Bucataras.RO

Peste in crusta de sare aromata

Cand vine vorba de peste, gatit cat mai simplu este cu atat mai bun. Am ales maghiranul Delikat pentru a-i oferi pestelui...

Peste in crusta de sare aromata
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii