Bezele cu capsuni proaspete

Atunci cand nu stii ce sa faci cu albusurile ramase, raspunsul vine de la sine: bezele. Iar cand le combini cu minunatele capsuni, rezultatul este delicios

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 210 g zahar pudra
  • otet
  • capsuni proaspete

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma, iar pe peretii vasului s-a format o crusta de albus uscat.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar spuma de bezele se formeaza cu ajutorul unui pos in forma de cuib. Se dau la cuptor la 130 - 150 de gradea pentru 40 de minute.

Dupa ce s-au racit se pot servi deasupra cu un mot de frisca proaspata si capsuni proaspete.


Bezelele cu capsuni proaspete se servesc dupa ce s-au lasat la racit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...