Spuma de piersici

Spuma de piersici este un desert sanatos si simplu de realizat. Pentru aceasta reteta cu piersici va trebuie 3 piersici mari.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 120 g zahar tos
  • esenta de vanilie
  • scortisoara un varf de cutit
  • un praf de sare
  • 3 piersici mari
  • o lingurita de suc de lamaie
  • 3 felii de lamaie
  • Inghetata optional

Mod de preparare

Spuma de piersici este un desert sanatos si simplu de realizat. Pentru aceasta reteta cu piersici se separa 4 oua,din care se folosesc doar albusurile.Se bat cu telul albusurile cu un praf de sare si un pic de suc de lamaie.Dupa 25 de minute se pune un pic de esenta de vanilie, scortisoara si zaharul. Se bate pana se intareste sa nu mai cada din castron. Zaharul se topeste mai repede daca este tos.Se taie repede 2 piersici cubulete si se pune repede in spuma. Se amesteca bine .Se serveste rece cu feli de lamaie si piersici.

Se pune la frigider sau se serveste imediat dupa preferinte..


Spuma de piersici se serveste in pahare sau in castronele cu inghetata sau fara.Mie mi-a iesit 3 pahare si un castronel.
Mi-ar fi fost de ajutor un tel de inox sau mixer de la Kitchen Shop.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii