Se pun deoparte 10-15 fructe pentru decor. Zaharul se dizolva in 4 linguri de apa si se fierbe un sirop. La albusuri se adauga un varf de cutit de sar
Se pun deoparte 10-15 fructe pentru decor. Zaharul se dizolva in 4 linguri de apa si se fierbe un sirop. La albusuri se adauga un varf de cutit de sare si se bate spuma. Amestecand continuu, se adauga siropul si zmeura
Se serveste in boluri mici si se decoreaza cu fructe de zmeura.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Chec pufos
Dulceata de gutui
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti