Topim untul intr-o tigaie mare, presaram zaharul si le prajim pana obtinem un caramel maroniu deschis. Apoi tragem de pe foc tigaia, asteptam cateva m
Topim untul intr-o tigaie mare, presaram zaharul si le prajim pana obtinem un caramel maroniu deschis. Apoi tragem de pe foc tigaia, asteptam cateva minute si adaugam cu grija 1 dl de apa. Apoi punem din nou pe foc pana caramelul se topeste complet. Adaugam lamaia spalata bine, curatata de samburi si taiata in rondele nu prea subtiri, apoi o fierbem cateva minute pe ambele parti. Scoatem rondelele de lamaie din tigaie si punem in locul lor bananele curatate si taiate oblic. Le fierbem cateva minute pe ambele parti, apoi punem stafidele spalate si uscate si rondelele de lamaie. Le fierbem pe foc iute pana se evapora toata zeama din tigaie.
Alte retete dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Negresa prajitura
Prajitura cu crema
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa