Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri de zahar pudra. Umezeste o lingura i
Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri de zahar pudra. Umezeste o lingura in lapte fierbinte si formeaza bulgari mari din spuma de albus, pe care pune-le in lapte si fierbe-le 2-3 minute. Scoate-le cu o spumiera si lasa-le la scurs. Indeparteaza batonul de vanilie din lapte. Freaca spuma galbenusurile cu zaharul pudra ramas si cu praful de budinca. Adauga 2-3 linguri de lapte, dupa care toarna totul in lapte. Amesteca continuu pana devine dens. Ia-l de pe foc si lasa-l sa se raceasca. Adauga rom in laptele de pasare, toarna-l in cupe, aseaza bulgarii de spuma deasupra si serveste-l rece..
Alte retete recomandate
Prajitura visine
Dulceata de visine
Ciocolata de casa
By Ruxy desigur :) Ma gandeam intr-o zi...cred ca ar trebui sa deschid o placintarie...voi bucatarasii mei dragi, de mi-ati...
Placinte cu branzaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa