Malai de post

Compozitia pentru malaiul de post se face din 2 mere rase, 250 ml vin alb, 150 ml ulei, o cana de faina de malai.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere rase
  • 250 ml vin alb
  • 150 ml ulei
  • o cana de faina de malai
  • o cana de gris
  • 2 linguri de faina
  • o lingurita de bicarbonat sau praf de copt
  • coaja de portocala rasa
  • o cana de zahar
  • sare.

Mod de preparare

Pentru malaiul de post se amesteca toate la un loc, dupa care compozitia se aseaza in tava tapetata cu ulei si faina si se da la cuptor timp de patruzeci pana la patruzeci si cinci de minute.


La sfarsit, cand este gata, malaiul de post se pudreaza cu zahar sau se poate aseza deasupra un strat de dulceata de fructe si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...