Pentru omleta cu dulceata si vanilie se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema.
Pentru omleta cu dulceata si vanilie se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema. Se adauga incet faina si la sfarsit cele sase albusuri batute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace la cuptor, la foc potrivit. Cand este gata, se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se asaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja rasa de lamaie.
Omleta cu dulceata si vanilie se poate servi cu dulceata sau marmelada.
m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti