Pentru omleta cu dulceata si vanilie se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema.
Pentru omleta cu dulceata si vanilie se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema. Se adauga incet faina si la sfarsit cele sase albusuri batute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace la cuptor, la foc potrivit. Cand este gata, se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se asaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja rasa de lamaie.
Omleta cu dulceata si vanilie se poate servi cu dulceata sau marmelada.
Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...
Paine cu maslineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj