Sufleu de albus cu marmelada

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste bine. Se unge o forma cu unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 8 linguri zahar
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura marmelada.

Mod de preparare

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste bine. Se unge o forma cu unt, se intinde pe fund marmelada de caise sau dulceata, se toarna deasupra albusul, se netezeste cu lama cutitului, apoi se cresteaza deasupra si se da la cuptor trei sferturi pana la o ora, la foc potrivit, ca sa creasca frumos.


Sufleul de albus se serveste indata ce s-a scos de la cuptor, altfel se lasa.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Peltea de gutui si mere

Saptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...

Peltea de gutui si mere
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos