Sufleu de albus cu marmelada

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste bine. Se unge o forma cu unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 8 linguri zahar
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura marmelada.

Mod de preparare

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste bine. Se unge o forma cu unt, se intinde pe fund marmelada de caise sau dulceata, se toarna deasupra albusul, se netezeste cu lama cutitului, apoi se cresteaza deasupra si se da la cuptor trei sferturi pana la o ora, la foc potrivit, ca sa creasca frumos.


Sufleul de albus se serveste indata ce s-a scos de la cuptor, altfel se lasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii