Sufleu de banane

Se unge o forma cu unt si se aseaza feliile de paine stropite cu unt, apoi un rand de boabe de struguri, un rand de felii de banane si zahar. Se bat o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 banane
  • 6 felii de paine subtiri
  • 2 oua
  • 1 1/2 l lapte
  • o lingura unt
  • zahar
  • boabe de struguri

Mod de preparare

Se unge o forma cu unt si se aseaza feliile de paine stropite cu unt, apoi un rand de boabe de struguri, un rand de felii de banane si zahar. Se bat ouale,se amesteca cu laptele si se toarna deasupra.
Se serveste dupa ce s-a racit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr...

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca