Pentru sufleu de branza numai cu albus se face un rantas alb dintr-o lingura de faina si o lingura de unt. Se stinge cu lapte sau cu smantana subtire.
Pentru sufleu de branza numai cu albus se face un rantas alb dintr-o lingura de faina si o lingura de unt. Se stinge cu lapte sau cu smantana subtire. Cum incepe sa fiarba, se da la o parte, se adauga branza rasa si cascavalul taiat in bucatele mici. Se pune sare si, dupa gust, putin piper sau nucsoara pisata. Se amesteca cu albusurile batute spuma si se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se presara branza rasa, se da la cuptor.
Sufleul de branza se serveste indata ce a crescut si s-a rumenit deasupra.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti