Se fierbe laptele. Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacao si apoi putin cite putin laptele clocotit. Se amesteca pe masina pina ce
Se fierbe laptele. Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacao si apoi putin cite putin laptele clocotit. Se amesteca pe masina pina ce se ingroasa, fara sa fiarba prea mult. Se adauga untul si se da la rece. Dupa ce s-a racit, se adauga albusurile batute spuma. Se toarna in vas uns si se coace la foc potrivit o jumatate de ora.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa