Sufleu de castane

Se freaca spuma untul, se amesteca cu pireul de castane, se adauga galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt amestecat cu zaharul vanilat, iar la u

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr. unt
  • 2 oua
  • 2 linguri praf de biscuiti sau pesmet
  • 1 borcan pireu de castane de 1/2 kg din comert
  • zahar vanilat
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se freaca spuma untul, se amesteca cu pireul de castane, se adauga galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt amestecat cu zaharul vanilat, iar la urma albusurile batute spuma si praful de biscuiti sau pesmetul. Se coace intr-o forma unsa, la foc slab.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa