Sufleu de castane

Se freaca spuma untul, se amesteca cu pireul de castane, se adauga galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt amestecat cu zaharul vanilat, iar la u

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr. unt
  • 2 oua
  • 2 linguri praf de biscuiti sau pesmet
  • 1 borcan pireu de castane de 1/2 kg din comert
  • zahar vanilat
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se freaca spuma untul, se amesteca cu pireul de castane, se adauga galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt amestecat cu zaharul vanilat, iar la urma albusurile batute spuma si praful de biscuiti sau pesmetul. Se coace intr-o forma unsa, la foc slab.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...