Sufleu de castane

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-800 gr castane
  • 200 gr zahar
  • 50 gr unt
  • zahar vanilat
  • 4-5 albusuri

Mod de preparare

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce s-au inmuiat se lasa la racit si se trec apoi printr- sita. Piureul obtinut se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma, se adauga zaharul vanilat, dupa care se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se baga forma in cuptor la foc mic si se lasa aproximativ 20 de minute.


Se serveste imediat.

Alte retete culinare ro:

Ciocolata de casa

Placinta cu mere

Prajituri delicioase

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca