Sufleu de castane

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-800 gr castane
  • 200 gr zahar
  • 50 gr unt
  • zahar vanilat
  • 4-5 albusuri

Mod de preparare

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce s-au inmuiat se lasa la racit si se trec apoi printr- sita. Piureul obtinut se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma, se adauga zaharul vanilat, dupa care se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se baga forma in cuptor la foc mic si se lasa aproximativ 20 de minute.


Se serveste imediat.

Alte retete culinare ro:

Ciocolata de casa

Placinta cu mere

Prajituri delicioase

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide