Sufleul de ciocolata este o un desert elegant care poate fi servit in zilele cand aveti musafiri. Pentru sufleului este nevoie de urmatoarele ingrediente: ciocolata menaj, smantana, unt, zahar, rom, oua, faina.
Pentru retete de sufleu trebuie sa procedam aproximativ la fel ca la aceasta reteta. Pentru inceput se freaca untul cu zaharul si ciocolata rasa adaugand cate putin din smantana amestecata separat cu faina. Se pune vasul la foc mic si se amesteca continuu cu lingura pana ce compozitia sufleului se ingroasa.
Se ia de la foc, se lasa sa se raceasca apoi se adauga galbenusurile si romul, iar dupa ce se amesteca bine, albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet fin lasand sa se coaca la foc mic pana se rumeneste.
Sufleul de ciocolata se recomanda a fi servit cu sos de vanilie sau fructe proaspete.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti