Sufleu de cirese

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga coaja si zeama de la o lamaie si scortisoara.Dupa ce s-a frecat foarte bine se aduga pesmetul si cir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4uoa
  • 100g pesmet
  • 600g cirese
  • un varf de cutit de scortisoara
  • 150g zahar
  • o lamaie
  • zahar pudra
  • 20g unt

Mod de preparare

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga coaja si zeama de la o lamaie si scortisoara.Dupa ce s-a frecat foarte bine se aduga pesmetul si ciresele fara samburi,scurse de zeama,apoi albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor,se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si se introduce in cuptor cu focul mic.
Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...