Sufleu de gris

Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile, v

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g gris
  • 80 g unt
  • 3 oua
  • 1/2 I lapte
  • 125 g zahar
  • 3 linguri cu visine din visinata
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile, visinele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt si se in­troduce in cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat.

Alte retete recomandate:

Galuste cu prune

Ciocolata de casa

Papanasi fierti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...