Se pune int-un castron laptele cu sarea,untul,zaharul si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.Cand clocoteste se toarna faina toata odata si se ameste
Se pune int-un castron laptele cu sarea,untul,zaharul si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.Cand clocoteste se toarna faina toata odata si se amesteca repede si bine pana ce aluatul se desprinde de pe vas.Se lasa la o parte sa se raceasca,apoi se introduc ouale unul cate unul, zeama si coaja de lamaie si se amesteca bine.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor 20-25 minute.
Se serveste cu sos de lamaie
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti