Se separa galbenusurile de albusuri. Se spala lamaile si se freaca zaharul cubic de coaja, pana se ajunge la partea alba, amara. Se piseaza foarte fi
Se separa galbenusurile de albusuri. Se spala lamaile si se freaca zaharul cubic de coaja, pana se ajunge la partea alba, amara. Se piseaza foarte fin zaharul cubic si se freaca cu galbenusurile pentru a obtine o crema spumoasa. Crema de galbenusuri se amesteca bine cu faina si zeama de la o lamaie. La sfarsit, se inglobeaza usor, in galbenusuri, albusurile batute spuma tare, amestecand cu lingura, de sus in jos. Se pune compozitia intr-o forma tapetata cu unt si faina si se baga in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Crema de iaurt
Placinta cu mere
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii