Sufleu de mere cu brinza de vaca

Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se adauga galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie, nucile macina

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 mere
  • zeama si coaja de lamiie
  • ¼ kg brinza de vaca
  • 1-2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 pumn de nuci macinate
  • 1 lingura gris
  • 1/2 praf de copt
  • citeva bucatele unt
  • sirop de fructe
  • pesmet

Mod de preparare

Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se adauga galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie, nucile macinate, grisul, praful de copt. Se amesteca apoi cu merele si cu albusurile spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet, deasupra se imprastie bucatelele de unt. Se da la cuptor 1 ora la foc slab

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...