Sufleu de mure

Se freca foarte bine untul cu zaharul,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine dupa fiecare,apoi se adauga zaharul vanilat,pesmetul si albusu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti cu mure
  • 60g unt
  • 160g zahar
  • 6 oua
  • un plic zahar vanilat
  • 100g pesmet

Mod de preparare

Se freca foarte bine untul cu zaharul,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine dupa fiecare,apoi se adauga zaharul vanilat,pesmetul si albusurile batute spuma tare.Intr-o forma unsa cu unt se pun murele care au fost lasate cu putin zahar la caldura,iar deasupra se toarna compozitia de oua,si se introduce la cuptor.
rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...