Sufleu de orez

cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g orez
  • 3 – 5 oua
  • 2 pachete de zahar vanilat
  • 120 g margarina
  • 1 l lapte
  • 110 g zahar pudra
  • Stafide

Mod de preparare

cald.

Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga la orez, se amesteca, se adauga apoi albusurile, cu grija. Se coace in cuptorul de aragaz la foc potrivit.

Se serveste rece cu sirop de zmeura.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa