Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un foc mic si se amesteca pana se ingr
Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un foc mic si se amesteca pana se ingroasa,Se ia sosul de pe foc,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile crude,sare,galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt,apoi albusurile batute spuma tare.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte.
Depinde de preferinta.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti