Sufleu de oua

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un foc mic si se amesteca pana se ingr

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oua fierte
  • 3oua crude
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 60g unt
  • 50g zahar
  • un praf de sare
  • 1 1/2 lingura faina

Mod de preparare

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un foc mic si se amesteca pana se ingroasa,Se ia sosul de pe foc,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile crude,sare,galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt,apoi albusurile batute spuma tare.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte.
Depinde de preferinta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...