Sufleu de oua fara sos alb

Intr-un castron se bat galbenusurile cu zahar si vanilia pana ce compozitia creste si se albeste.Se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 140g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 20g unt

Mod de preparare

Intr-un castron se bat galbenusurile cu zahar si vanilia pana ce compozitia creste si se albeste.Se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.Se unge un vas de savarina cu unt,se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor cu focul foarte mic.
Se serveste imediat ce este gata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...