Se prepara o crema de vanilie din 6 oua.se taie perele in jumatati si se fierb usor in sirop de zahar ca sa se glaseze.se aranjeaza crema de vanilie p
Se prepara o crema de vanilie din 6 oua.se taie perele in jumatati si se fierb usor in sirop de zahar ca sa se glaseze.se aranjeaza crema de vanilie pe un platou rotund si deasupra,in forma de coroana,se pun jumatatile depere cu codita in afara.In mijloc,se pun jumatatile de pere cu codita in afara.In mijloc,peste crema,se pune un strat de frisca si se pune la rece.
Se serveste rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa