Se amesteca faina cu laptele intr-o oala. Se pune vasul pe foc mic, se adauga zaharul si vanilia, amestecand continuu. Dupa ce a dat in cateva clocote
Se amesteca faina cu laptele intr-o oala. Se pune vasul pe foc mic, se adauga zaharul si vanilia, amestecand continuu. Dupa ce a dat in cateva clocote, se pune untul, se amesteca si se da deoparte. Cand s-a racit, se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare. Se bat albusurile spuma si se inglobeaza in compozitie, amestecand cu o spatula de lemn de sus in jos, apoi se toarna intr-o forma tapetata. Se pune in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu timp de 25 de minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tort cu zmeura
Pandispan cu visine caramelizate
Prajitura Negresa
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti