Sufleu din branza de vaci

Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de vaci, untul moale si albusul batut s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g branza de vaci
  • 10 biscuiti
  • 1 lingura zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura smantana
  • 4 linguri lapte

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de vaci, untul moale si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma tapetata si se fierbe in cuptor timp de 30 de minute, in bain-marie.

Se serveste cald.

Alte retete recomandate:

Rulada de post, cu mere

Tort cu visine "Padurea neagra"

Ciocolata de casa cu lapte praf

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!