Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de vaci, untul moale si albusul batut s
Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de vaci, untul moale si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma tapetata si se fierbe in cuptor timp de 30 de minute, in bain-marie.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Rulada de post, cu mere
Tort cu visine "Padurea neagra"
Ciocolata de casa cu lapte praf
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti